Vaša košarica je prazna.

Dužina šišanja 1– 5 mm x

Šišači i trimeri

Šišač za tijelo Xiaomi Soocas ET2 prikladnog je dizajna i karakterizira ga izuzetna praktičnost. Sadrži tri oštrice kojima možete oblikovati vašu bradu ili ukloniti neželjenje dlake. Dugotrajna baterija omogućuje vam brijanje bez brige da ćete uslijed brijanja ostati bez baterije.
289,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Tražite šišač za kosu, bradu, tijelo ili možda trimer? Istražite široku ponudu Philips, Remington, Braun, Grundig, Wahl, BaByliss i ostalih kvalitetnih šišača i trimera na svijet-medija.hr po odličnim cijenama.

Birajte između žičanih ili bežičnih šišača i trimera od kojih veliki dio asortimana ima snažnu bateriju i vodootpornost koja omogućuje jednostavno čišćenje i održavanje samog uređaja.

Setovi za šišanje i brijanje dolaze s brojnim nastavcima za šišanje, uređivanje brade ili brijanje cijelog tijela. Trimeri osim uređivanja brade imaju ulogu održavanja higijene nosa i ušiju. Pronađite pravi šišač za sebe bilo da su Vam potrebni šišači i brijaći za tijelo, šišači za bradu, šišači za bradu i kosu ili šišači za kosu.