Vaša košarica je prazna.

Boja Bijela x

Kuhinjske vage

Kuhinjska vaga Gorenje KT05LBW je elektronska kuhinjska stolna vaga sa staklenom površinom. Tanka, elegantna i kompaktna digitalna vaga odličan je dodatak vašoj kuhinji. Mala je i tanka tako da je jednostavna za pohranjivanje.
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Ova linija vaga marke LAICA dolazi s velikim posudama za hranu. Može se koristiti sa i bez posude, lako se sprema kada nije u uporabi. Kapacitet: 5 kg, razlučivost: 1 g. Automatsko isključivanje s vremenskom odgodom. Indikator težine koja prelazi ograničenja.
149,00 kn
19,78 €
Raspoloživo odmah!
Kuhinjska vaga Beurer KS 19 pravokutna i jednostavna za održavanje. Automatsko isključivanje s indikatorom preopterećenja.
159,00 kn
21,10 €
Raspoloživo odmah!
Ova linija vaga marke LAICA dolazi s velikim posudama za hranu. Kao stvorena je za sve koji ne žele pristajati na kompromise po pitanju praktičnosti, stila ili preciznosti. Može se koristiti sa i bez posude, lako se sprema kada nije u uporabi. Kapacitet: 3 kg, Razlučivost: 1 g.
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo odmah!
Kuhinjska vaga Kenwood AT850 savršeno je prilagodljiva za kuhanje i pečenje, gde je svaki gram važan kako bi se dobio ukusan rezultat. Jednostavna je za odlaganje zahvaljujući tankom dizajnu.
349,00 kn
46,32 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Kuhinjska dijetalna vaga idealan je pratilac informirane prehrane. Ima nutritivne i energetske vrijednosti za 950 spremljenih namirnica i pomaže vam da ostanete na pravom putu do cilja.
369,00 kn
48,97 €
Raspoloživo odmah!
Kuhinjska vaga KS-502BW Max. mjerna masa 5 kg, Min. mjerna masa 1 gr, TARE funkcija, Materijal: plastika, staklo, Broj posuda:2. Precizno izmjerite težinu svojih namirnica uz pomoć VIVAX kuhinjske vage KS-505BW.
109,00 kn
14,47 €
Raspoloživo odmah!
Kuhinjska vaga Kenwood DS401 savršeno je prilagodljiva za kuhanje i pečenje, gde je svaki gram važan kako bi se dobio ukusan rezultat. Jednostavna je za odlaganje zahvaljujući tankom dizajnu.
249,00 kn
33,05 €
Raspoloživo uz narudžbu.

Kuhinjske vage predstavljaju jedno od osnovnih pomagala u svakoj kuhinji. Štoviše, danas je izražena potreba za istim uređajima jer se pojedine slastice ne mogu napraviti bez prethodnog vaganja svih potrebnih sastojaka. Većina vaga u ponudi na svijet-medija.hr su digitalne i na taj način težinu mogu izraziti preciznije.

Kuhinjske vage razlikuju se prema opterećenju koje mogu izdržati, mjernom koraku u rasponu od  1 g do maksimalnih 10 kilograma, po tipu vage - zidna ili samostojeća vaga. Na svijet-medija.hr mogu se pronaći i vage koje dolaze zajedno sa posudom za vaganje. Posuda je vrlo korisna za mjerenja sastojaka u rasutom ili tekućem stanju. Većina vaga koje se nalaze u ponudi imaju funkciju poništavanja težine posude za vaganje - tipka Tara. Uz tara funkciju sve sastojke možete izvagati u samo jednoj posudi.

Za one sklone modernom dizajnu u ponudi mogu pronaći ultra tanke digitalne vage. Zbog svog jednostavnog i elegantnog dizajna dobro pristaju i na radnoj površini kuhinje.