Vaša košarica je prazna.

Kapsule za kavu x

Aparati za kavu

AKCIJA /
Srednje pržena kava, manje od 0,05% kofeina, sastoji se od 100% pomno odabranih Arabica zrna kave iz 9 različitih regija širom svijeta, izbalansiranih u aromi i ugodno nijansiranog okusa, bogatom notom karamela i čokolade.
90,00 kn
81,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Julius Meinl biorazgradive Inspresso kapsule - Ristretto Intenso, 10 kapsula, 56g. Nespresso kompatibilne. Itenzitet 10/10. Ponekad nas kratki stih u samo nekoliko rijeci dotakne više od cijele knjige.
29,00 kn
23,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Kapsule za kavu illy Monoarabica Brazil sadrže srednje prženu kavu bogate i intenzivne arome s blagim okusom čokolade. Podrijetlo ove kave je brazilska država Minas Gerais. Tropska klima i tlo bogato hranjivim tvarima daje ovoj kavi intenzivnu aromu punog ukusa s blagim okusom tamne čokolade.
90,00 kn
81,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Julius Meinl biorazgradive Inspresso kapsule - Espresso Decaf, 10 kapsula, 56g. Nespresso kompatibilne. Itenzitet 8/10. Ova mješavina slatki je sonet pun okusa i nježnog povratnog okusa. Sastavljena od zrna arabice južne i središnje Amerike i azijskih robusta, daje bogatu i baršunastu kremu.
29,00 kn
23,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Julius Meinl biorazgradive Inspresso kapsule - Espresso Crema, 10 kapsula, 56g. Nespresso kompatibilne. Intenzitet 8/10. Briljantno izbalansirana mješavina koja ce vas nadahnuti poput poezije.
29,00 kn
23,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Kapsule za kavu illy (jače pržena kava) sastoje se od 100% pomno odabranih Arabica zrna kave iz 9 različitih regija širom svijeta, isprepletenim intenzivnim notama kakaa i karamele.
90,00 kn
81,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Kapsule za kavu illy Monoarabica Ethiopia je delikatna srednje pržena illy kava sa cvjetnom i voćnom aromom. Podrijetlo ove kave je duboko u zelenim šumama središnje Etiopije iz regije Yirgacheffe koju često spominju kao rodno mjesto kave.
90,00 kn
81,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Kapsule za kavu illy Srednje pržena sadrže srednje prženu kavu koja se sastoji 100% pomno odabranih Arabica zrna kave iz 9 različitih regija širom svijeta, izbalansiranih u aromi i ugodno nijansiranog okusa s bogatim okusom karamela i čokolade.
90,00 kn
81,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Julius Meinl biorazgradive Inspresso kapsule - Lungo Arabica, 10 kapsula, 56g. Nespresso kompatibilne. Itenzitet 6/10. Radosna oda našim uzgajivačima, degustatorima i majstorima prženja za zaista nadahnutu mješavinu.
29,00 kn
23,20 kn
Raspoloživo odmah!
Classic Espresso profinjena je mješavina zrna kave iz Srednje i Južne Amerike, Azije i Afrike. Ovaj svijet u malom sadrži prirodno prisutne note karamele prožete aromom lješnjaka i blagim voćnim notama. Kava srednjeg intenziteta, svilenkaste teksture i nježne kremaste pjene.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Balansirana i kompleksna. Možda nijedna druga regija na Zemlji se ne može usporediti s idealnim uvjetima na daljenim Huehuetenango planinama.
90,00 kn
81,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Kapsule za kavu illy  Lungo sadrže srednje prženu kavu idealnu za ljubitelje koji uživaju u produženom illy espressu, sastoji se od 100% pomno odabranih Arabica zrna kave iz 9 različitih regija širom svijeta, izbalansiranih u aromi i ugodno nijansiranog okusa s bogatim okusom karamela i čokolade.
90,00 kn
81,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Kapsule za kavu illy Monoarabica Colombia sadrže srednje prženu kavu sa savršenom ravnotežom između slatkoće, gorčine i kiselosti. Podrijetlo ove kave je jug Kolumbije. S obzirom na vulkansko tlo kava je bogata aromama.
90,00 kn
81,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!