Vaša košarica je prazna.

Movenpick x

Aparati za kavu

Kava u zrnu Movenpick Caffe Crema 1 kg kremaste kave u zrnu pržena na švicarski način 100% Arabica. Svestrana kava iz Movenpicka kombinira intenzivnu aromu s baršunastom, zlatnom kremom.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
Mljevena kava Movenpick sadrži brižno izabrana zrna kave koja jamče punu i snažnu aromu. Jedinstvena mješavina zrna kave Arabica i Robusta uz pomoć sporog prženja nudi pun okus. Idealan je izbor za pripremu u svim aparatima za kavu koji omogućuju mljevenje kave. U paketu dolazi 1 kg zrna kave.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Movenpick Crema Gusto Italiano kava u zrnu s posebnom, punom aromom. Kombinacija smjese zrnaca Arabica i Robusta. Odabrana zrna kave iz najbolje uzgajanih područja na svijetu daju ovoj kavi puni, moćni miris. Svježe zapakirana i zaštićena, odlična kava je zajamčena.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!