Vaša košarica je prazna.

Creative Labs x

Kućna kina i Soundbari

Novo /
Postavite pozornicu za audio zabavu u svoj dom. Creative Stage odlikuje visokim performansama, te ga možete spojiti na vaše računalo i televizor. Prateći subwoofer pruža poboljšanje basa koji odjekuje u cijeloj sobi. S mnoštvo mogućnosti povezivanja, ovo je savršen audio sustav za zabavu.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nazvan po maču, tako tehnološki savršen u strukturi i toliko zahtjevan u svom stvaranju, Sound BlasterX Katana pokazuje istu elegantnu sofisticiranost i nevjerojatnu snagu u dizajnu i zvučnoj spretnosti.
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Projektiran s funkcionalnošću i upotrebljivošću, Creative Stage Air je kompaktna zvučna traka ispod monitora za vaše računalo. Odlikuje ga elegantan i minimalistički stil dizajniran tako da se uklapa u bilo koje postavke radne površine.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!

U ponudi pronađite standardne Soundbare koji se spajaju na televizore i pružaju vrhunski ugođaj kućnog kina. Soundbar s dodatnim subwooferom predstavlja 2.1 kanalni sustav. Ako želite surround iskustvo zvuka odabrat ćete soundbar sustav s više zvučnika, primjerice 2.1, 3.1, 5.1 ili 9.1. Uz njih tu su i Soundbari koji su kompatibilni sa pametnim sustavima upravljanja, kojima se glasovne naredbe mogu slati preko drugih uređaja u sustavu s ugrađenim glasovnim asistentom ili pomoću aplikacije Google Home ili Amazon Alexa App. Pametni soundbari imaju ugrađen glasovni asistent i direktno im se mogu upućivati glasovne naredbe kao i pomoću aplikacije Google Home ili Amazon Alexa App. Proširite Vaš pametni audio sustav i poboljšajte iskustvo zvuka s dodatnim stražnjim zvučnicima i subwooferima.

U ponudi su vrhunski brandovi kućnih kina i soundbara za užitak gledanja filmova kod kuće kao u kinu kao što su JBL, Bose, harman/kardon, Denon, Samsung, Sony, Philips, LG Electronics, Grundig, Creative Labs.