Vaša košarica je prazna.

Veličina filtra 46 mm x

Objektivi i filteri

Objektiv SIGMA AF 19mm 2.8 DN za Sony-E (art) 46mm je standardne duljine za Sony E-mount fotoaparate. Njegova žarišna duljina je 28,5 mm. Minimalna udaljenost fokusa je 20 cm.
1.539,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Objektiv SIGMA AF 30mm 2.8 DN za Sony-E (art) 46mm je standardne duljine za Sony E-mount fotoaparate. Njegova žarišna duljina je ekvivalentna objektivu od 45 mm u formatu od 35 mm. Minimalna udaljenost fokusa je 30 cm.
1.539,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Objektiv SIGMA AF 60mm 2.8 DN za Sony-E (art) 46mm je premijera SIGMA objektiva koji je kompatibilan sa Sony E-mount kamerama. S 90 mm žarišne duljine ekvivalentne fomatu od 35 mm. S ovim objektivom imate razne mogućnosti i načine fotografiranja kao što je npr. portretno fotografiranje.
1.539,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Ulazak u svijet fotoaparata s izmjenjivim objektivima - DSLR ili Mirrorless, predstavlja početak jednog divnog putovanja. U većini slučajeva, pri kupnji u startu, možete birati tijelo ili varijantu sa osnovnim kit objektivom najvjerojatnije nedostatnim da kvalitetno pokrije Vaše buduće interese - npr. za sportskom, panoramskom, portretnom ili macro fotografijom… 

Na svijet-medija.hr pripremili smo odličan izbor objektiva renomiranih svjetskih proizvođača Sony, Canon, Nikon, Fujifilm, Tamron, Sigma na jednom mjestu, kao i ponudu dodatne opreme – filtera, sjenila, zaštitnih folija i sredstava za čišćenje uz povoljnu cijenu, akcije i promocije.

Fiksni objektivi ili objektivi određene namjene specijalizirani su za uži spektar primjene – uz fiksnu žarišnu duljinu te veći otvor blende, a samim time i bolju svjetlosnu propusnost, predstavljaju idealan izbor za fotografiranje portreta, udaljenih objekata, macro fotografiju te fotografiranje u uvjetima slabijeg osvjetljenja - npr. koncerti, kazališta, klubovi i sl. Iz ponude izdvajamo lagan, oštar i brz 50mm f1.8 ili f1.4  idealan za portret, Macro - 60mm f2.8, 90mm f2.8 ili 180mm f2.8 te Fisheye za iznimnu širinu kuta – ispod 12 mm.

Zoom objektivi nude veliki raspon žarišne duljine u jednom objektivu, uz fiksnu ili varijabilnu blendu, što smanjuje potrebu za mijenjanjem objektiva, a čime su se pokazali i idealnim rješenjem za putovanja. Neki od modela imaju i optičku stabilizaciju slike što je dodatan benefit, a ujedno i olakšava foto torbu za težinu stativa. All arround objektiv 18-200, f3.5 -6.3, uz širinu kuta i 10x optičkog zooma, te varijabilnu blendu sa ili bez stabilizacije, najbolje ilustrira taj tip objektiva.