Vaša košarica je prazna.

Foto okviri i skeneri

Digitalni foto okvir Rollei Degas DPF-850 (8") crni prikazuje vaše fotografije u klasičnom formatu 4:3 i u razlučivosti 1024 x 768 piksela. Daljinski upravljač omogućuje vam promjenu načina prikaza s udaljenog mjesta.
649,00 kn
Raspoloživo odmah!
Želite li zadržati svoje trenutke u životu na vidiku? Uz Rollei Pissarro DPF-804 8 "LED digitalni okvir za fotografije u bijeloj boji to neće biti problem. 8-inčni zaslon s prekrasnim bojama i i visokom svjetlinom omogućiti će sjaj vaših fotografija.
499,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Digitalni foto okvir Rollei Degas DPF-900 (9,7") crni prikazuje vaše fotografije u klasičnom formatu 4:3 i u razlučivosti 1024 x 768 piksela. Daljinski upravljač omogućuje vam promjenu načina prikaza s udaljenog mjesta.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Digitalni foto okvir Rollei Degas DPF-800 (8") crni prikazuje vaše fotografije u klasičnom formatu 4:3 i u razlučivosti 1024 x 768 piksela. Daljinski upravljač omogućuje vam promjenu načina prikaza s udaljenog mjesta.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Koristeći dia skener ION Pics2GO spremajte svoje slike na 4 ili iPhone 4S. Sa IPICS 2 GO, možete odmah digitalizirati i podijeliti svoje alike ili negative. Dijeljenje fotografija nikada nije bilo jednostavnije.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ako ste htjeli povratiti stare uspomene na svojim 35mm negativima i slajdovima te ih prebaciti na vaše računalo onda je ION Slides Forever pravi uređaj za vas.
399,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
RASPRODAJA /
Stavite zajedničku fotografiju sa najdražom osobom u foto okvir Dome Stars. U ovom okviru fotografija će izgledati kao da zajedno promatrate noćno nebo dok padaju zvijezde oko vas. Dimenzije 6,5 x 6,2 cm.
49,00 kn
24,50 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Stavite svoje omiljene fotografije u foto okvir u obliku kugle Erno Photo Ball Snow. U ovojm okviru za fotografije najdraže osobe izgledat će kao da stoje u snijegu.
49,00 kn
24,50 kn
Raspoloživo odmah!
ION PICS2SD skenira Vaše slike i negative i prebacuje ih na SD karticu. Vaše slike će izgledati odlično uz visoku rezoluciju skeniranja. Može se koristiti bez upotrebe računala.
999,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
RASPRODAJA /
Foto okvir Hama Key Rings Film za filmski pogled na omiljenu fotografiju Vašeg djeteta. Privjesak za ključeve sa okvirom malih dimenzija, praktičan i stane u svaki džep. Dimenzije 2,5 x 3,5 cm.
19,00 kn
9,50 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Imate veliki broj starih analognih negativa ili slajdova koje želite digitalizirati? Svijet medija u svojoj ponudi nudi Dia skenere proizvođača ION i Rollei pomoću kojih možete sačuvati uspomene u digitalnom obliku. Uz povoljne cijene i akcijsku ponudu na svijet-medija.hr možete pronaći i digitalne foto okvire na kojima jednostavno možete pregledavati omiljene fotografije i video zapise.

Dia skener je uređaj pomoću kojeg se digitaliziraju negativi sa ili bez upotrebe računala. Skenirane negative ili slajdove uređaj pohranjuje na memorijsku karticu ili USB memoriju, a kod nekih modela moguće je skenirati direktno na smartphone. Većina Dia skenaera radi jednostavnijeg pregleda ima ugrađen zaslon na kojem se prikazuje materijal koji želite digitalizirati. Digitalizirani oblik vaše slike, ili filma, nakon obrade spreman je za prebacivanje s memorije na računalo ili za direktan ispis fotografije. Uštedite novac i sami digitalizirajte svoje stare slike s dragocjenim uspomenama.

Sve je digitalno, čak i naša sjećanja. Danas pregledavamo fotografije na smartphoneu, televizoru i računalu. Ukoliko smo u  stalnoj žurbi, ili ukoliko nismo vješti novim tehnologijama, digitalni foto okvir je odličan uređaj gdje možemo jednostavno pregledavati svoje omiljene fotografije i video zapise. Dovoljno je umetnuti memorijsku karticu, ili USB memoriju, sa sadržajem kojeg želimo pregledavati i pokrenuti reprodukciju. Foto okviri, osim namjene gledanja sadržaja, mogu imati i dodatne opcije kao što je kalendar, ugrađen sat, mogućnost montaže na zid koja ostavlja prostor za dekorativnu uz smislenu primjenu. Nude se u raznim veličinama ekrana, boji i primjeni, kao i sa opcijom zvučnika za reprodukciju omiljene glazbe. Kompletnu ponudu pogledajte na svijet-medija.hr