Vaša košarica je prazna.

Best price i novo

Novo /
Casio vam predstavlja novi model muškog ručnog sata za planinarenje oznake PRW-6100Y-1ER.
3.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Predstavljamo Breeze, leteću kameru, dizajniranu da misli o vama. Ugodan i kompaktan, Breeze je kontroliran putem vašeg iOS ili Android uređaja sa Breeze Cam aplikacijom, a teži tek 385 grama.
2.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Gaming računalo Turn on! Midrange namijenjen je igranju kao što joj i samo ime kaže, riječ je o seriji jako brzih računala s kojima gameri polako dolaze na svoje!
5.686,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Gaming računalo Turn on! Vega, ova serija računala je namijenjena profesionalcima i gamerima. Računala koja svaki zadatak obavljaju brzo i efikasno, bilo da se radi o trenutno najzahtjevnijim igricama, arhitektonskom projektu ili o montaži slika, videa ili glazbe.
9.315,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Gaming računalo Turn on! Sirius, ova serija računala je namijenjena profesionalcima i gamerima. Računala koja svaki zadatak obavljaju brzo i efikasno, bilo da se radi o trenutno najzahtjevnijim igricama, arhitektonskom projektu ili o montaži slika, videa ili glazbe.
13.191,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Gaming računalo Turn on! Deneb, ova serija računala je namijenjena profesionalcima i gamerima. Računala koja svaki zadatak obavljaju brzo i efikasno, bilo da se radi o trenutno najzahtjevnijim igricama, arhitektonskom projektu ili o montaži slika, videa ili glazbe.
16.470,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice