Vaša košarica je prazna.

Best price i novo

Novo /
Razvijen od strane Frogwaresa nagrađivanog studija poznatog po serijalu Sherlock Holmes, The Sinking City je pustolovna i istraživačka igra u otvorenom svijetu inspirirana djelima H.P. Lovecraft, gospodar užasa.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Službena videoigra F1 2019 izaziva Vas da porazite svoje suparnike u najambicioznijoj F1 igri u povijesti Codemastersa. F1 2019 sadrži sve službene timove, vozače i svih 21 staza iz sezone. Ova godina uključuje i F2 u kojem se grači mogu natjecati u sezoni 2018. godine.
499,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Best price /
Uđite u "Dragon Engine" koji pokreće Yakuza 6 igru - istražite svijet Yakuze kao nikad prije s detaljnim vizualima, realnim animacijama, novim fizikalnim engineom i još mnogo toga. Dorađene su mini-igre kao što su karaoke i pikado.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Sjećate li se kada ste bili kralj utrka? Sada će to biti puno teže. Zahvaljujući Neural AI-u i njegovoj sposobnosti učenja, sada ćete se suočiti s pametnijim, bržim vozačima koji će iskoristiti Vaše greške. Izazov je sada puno veći. Da li ste spremni?
499,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Novo /
U svijetu koji je opustošen ratom i kojim dominira čarolija, morate se suočiti s hordama kaosa. Igrajte solo ili s do četiri igrača u lokalnom ili online co-opu, odaberite junaka iz četiri klase likova i pripremite se za epske bitke koristeći neke od najmoćnijih artefakata Starog Svijeta.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Bloodstained: Ritual of the Night je gothic horror RPG u 19. stoljeću u Engleskoj. Igrajte kao Miriam, siroče koje je žrtva alkemičarskog prokletstva koje polako kristalizira njezino tijelo.
279,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ovo je samo početak kraja vremena, a neprijatelj urezuje krvavi put kroz Carstvo. Ratnici kaosa udružili su snage s nemilosrdnim ratnicima formirajući tamni pakt kako bi opustošili ljude. Vi i Vaši saveznici jedina ste snaga koja se protivi napadu. Ako padnete, pada i Carstvo.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Kada se preselite iz velikog grada u ujakovu kuću u primorskom gradiću zvanom “Mihate”, nadate se da ćete započeti novi život. Ali tada susrećete pet tajanstvenih djevojaka i počinjete primjećivati čudne incidente.
279,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Iz ekipe koja vam je donijela hvaljeni Yakuza serijal dolazi Judgment, istrajna priča o osramoćenom odvjetniku Takayuki Yagamiju u njegovoj potrazi za iskupljenjem.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Igrajte kao jedna od BJ BJ Blazkowicz-evih blizanki i krenite u misiju pronalaska njihovog oca koji je nestao u Parizu 1980.-tih. Koristite nova oružja, gadgete i armor mogućnosti kako biste istjerali Naciste iz grada. Igrati možete sami s AI suborcem ili u co-opu s prijateljem.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Nikada do sada službena simulacija WRC-a nije bila tako vjerodostojna.
499,00 kn
U dolasku!
Novo /
Kultni finski developeri Remedy se vraćaju s jedinstvenom pucačinom iz trećeg lica u u kojoj će junakinja Jasse Fadens koristiti kombinaciju vatrenog oružja i natprirodnih moći. Okoliš će biti izuzetno fleksibilan i prilagodljiv, jer će se i arhitektura i jezgra strukture mijenjati.
449,00 kn
U dolasku!
Novo /
Sezona MXGP 2019. - službeni vozači, bicikli i timovi MXGP-a i MX2-a ove sezone su spremni da vas izazovu na svih 19 službenih događanja u cijelom svijetu.
499,00 kn
U dolasku!
Novo /
Izgradite i proširite svoje carstvo auto servisa u ovoj detaljnoj i realističnoj simulaciji. Pronađite klasične i unikatne automobile u "Barn Find" i "Junkyard" modu.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Crash je ponovno za volanom. Sada u potpuno remasteriziranom izdanju. Upalite motore uz originalne modove, likove, staze, power upove, oružja i kontrole uz dodatne kartove i staze.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice