Vaša košarica je prazna.

Best price i novo

Best price /
Mlazna cijev s 5 različitih vrsta mlaza: niskotlačni mlaz sredsta za čišćenje, visokotlačni plošni mlaz, srednje široki plošni mlaz, točkasti mlaz i rotirajući mlaz. Vrsta mlaza se bira okretanjem na mlaznoj cijevi.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Adapter za priključenje vrtnog crijeva služi za direktno priključenje svih Kärcher četki i spužvi za čišćenje na vrtna crijeva sa sustavom brze spojke. Regulacija vode i zaustavljanje vode izvodi se izravno na adapteru.
85,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Produžetak visokotlačnog crijeva za veću fleksibilnost. Za uređaje klase K2 - K7 s priključkom za vijke (bez Quick Connecta). 10 m dugačko robusno DN-8 kvalitetno crijevo. Ojačano tekstilnim pletivom, sa zaštitom crijeva od prelamanja i s mesinganim priključkom za dulju trajnost.
699,00 kn
539,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Za čišćenje površina bez prskanja. S dodatnom Power mlaznicom za čišćenje uglova i rubova. Prebacivanje se vrši lagano pritiskom nožnog gumba. Zaštitna rešetka za šljunčane površine, podešavanje tlaka čišćenja za čišćenje različitih površina kao što su kamen i drvo.
719,00 kn
629,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kaercher teleskopska mlazna cijev (1,20 - 4m) za jednostavno čišćenje teško dostupnih mjesta kao što su npr. fasade.Praktični remen za rame znatno olakšava posao, a također i integrirani, ergonomski pištolj jamči optimalnu praktičnost u uporabi.
809,00 kn
Raspoloživo odmah!