Vaša košarica je prazna.

Disgaea 5 Complete igra za Nintendo Switch konzolu. Strategijski RPG koji pruža stotine sati igre nagrađivanog gameplaya i prvi je nastavak glavne igre za prijenosne konzole.
449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dragon Ball: Xenoverse 2 se nastavlja na jako popularni Dragon Ball: Xenoverse sa nadograđenom grafikom koja će igrače još više uvući u najveći i najdetaljniji Dragon Ball svijet ikad napravljen u igrici. Novi likovi i borbe s Bossevima.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Azure Striker Gunvolt Striker Pack donosi razigrane 2D side-scrolling akcijske igre "Azure Striker Gunvolt" i "Azure Striker Gunvolt 2", koje su prethodno napravile svoj dom na Nintendo 3DS, sada na Nintendo Switch u jednom paketu!
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pobjednik sa više od 200 nagrada za igru godine Skyrim, dolazi na Nintendo Switch konzolu. Avantura otvorenog Svijeta iz Bethesda Game studija gdje možete biti bilo tko i raditi bilo što sada Vam to omogućuje kod kuće ili u pokretu uz Switch konzolu.
399,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Poznati svijet ostavite iza sebe i zakoračite u fantastično i nepoznato u igri Portal Knights, kooperativnom 3D sandbox akcijskom RPG-u. Kraftajte snažnu opremu kako biste porazili protivnike u ovoj taktičkoj igri.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
S više od milijun prodanih primjeraka u cijelom svijetu, zaronite natrag u putovanje iz ONE PIECE: Unlimited World Reda, sa zabavnim akcijskim bitkama i moćnim suborcima iz priče o izvornom Island of Promises, sada sve s poboljšanom grafikom i prethodno objavljenim DLC-om u igri ONE PIECE: Unlimited
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Neprikosnoveni lider 3D pucačina iz prvog lica ID Software je sa svakom generacijom Dooma i Quakea postavljao nove grafičke standarde i tjerao nas na kupovinu novog PC hardvera.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
1 2 Switch igra za Nintendo Switch konzolu. Licem u lice, zabava kao nikad do sad. Novi način igranja, igrači gledaju jedan u drugog, ne u TV ekran. Donesite akciju i zabavu u stvarni Svijet dok se borite u duelima divljeg zapada, natjecanjima muženja krave i mnogim drugima.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zemlja otkrića proteže se ispred vas. Istražite prekrasan ali brdovit svijet RiME-a, single player puzzle avanture.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
3 vrste gameplaya: brza akcija kao moderan Sonic, uzbudljivo platformanje uz klasičnog Sonica, a možete i iskoristiti snažne gadgete kao Vaš herojski lik. Borite se protic novih misterioznih i moćnih neprijatelja.
299,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice