Vaša košarica je prazna.

Moderno dizajniran radio Grundig MUSIC 60 s odličnim prijemom. Jednostavnost korištenja u kombinaciji s izvrsnim prijemom ovog radija omogućit će uživanje u omiljenoj radio stanici. Radio je idealan za slušanje kod kuće ili tijekom putovanja. Boja: crvena
229,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo parno za rublje GRUNDIG SI 4550 se automatski gasi ako je grijaća ploča ostavljena na podlozi 30 sekundi, ako je glačalo položeno ili ako je u okomitom položaju duže od 8 minuta. Brzo i nježno glačanje uz parni mlaz 150 g/min i 0-35 g/min postojano visoka snaga pare.
219,00 kn
Raspoloživo odmah!
Radio sat GRUNDIG SONOCLOCK 2000 odličan je spoj najnaprednije tehnologije i bezvremenskog, elegantnog dizajna. Zahvaljujući posebnom obliku kućišta, ovaj će vas novi radio sat osvojiti i izrazito velikim i osvijetljenim LED prikazom vremena koji se lako čita.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Usisavač bez vrećice GRUNDIG VCC 3870 nominalne snage 800 W ima perivi HEPA-12 filter i filter za zaštitu motora. Izrazito je tih i sadrži inovativnu DustSeal tehnologiju koja usisanu prašinu zadržava u usisavaču.
729,00 kn
Raspoloživo odmah!
Radio sat GRUNDIG SONOCLOCK 3000 USB odličan je spoj najnaprednije tehnologije i bezvremenskog, elegantnog dizajna. Zahvaljujući posebnom obliku kućišta, ovaj će vas novi radio sat osvojiti i izrazito velikim i osvijetljenim LED prikazom vremena koji se lako čita.
199,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Aparat za pjenjenje mlijeka GRUNDIG MF 5260 idealan je za izradu tople i hladne mliječne pjene za kavu. Dvostruki premaz protiv lijepljenja te posebno oblikovan kljun za izlijevanje mlijeka bez curenja, osigurat će vam čišće i jednostavnije iskustvo.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Četka za kosu GRUNDIG HS 7880 zadržava prirodnu vlažnost vaše kose zahvaljujući ionskoj tehnologiji, ne dolazi do stvaranja statičkog elektriciteta, a kosa postaje sjajna i s više volumena. Kao rezultat korištenja kosa će biti sjajna, hidratizirana i obnovljena.
319,00 kn
Raspoloživo odmah!
Radio sat GRUNDIG SONOCLOCK 1000 odličan je spoj najnaprednije tehnologije i bezvremenskog, elegantnog dizajna. Zahvaljujući posebnom obliku kućišta, ovaj će vas novi radio sat osvojiti i izrazito velikim i osvijetljenim LED prikazom vremena koji se lako čita.
159,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
GRUNDIG VCP 4230 može se koristiti kao ručni usisavač za radne površine ili namještaj te kao elegantan štapni bežični usisavač s električnom četkom. Dolazi sa spremnikom za prašinu kapaciteta 0,5 l.
1.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
IZLOŽBENI TV. Televizor GRUNDIG VLE4820 odlično će se uklopiti u vaš dom, pogotovo ako nemate previše prostora. S Edge LED tehnologijom, male LED žarulje su montirane na sva četiri ruba zaslona. Tehnologija pruža izrazito oštre slike s prirodnijim, briljantnim bojama i iznimnim kontrastom.
1.799,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Mrežica i nož za brijaći aparat GRUNDIG MS 6640 (MSR 76) čine trostruki sustav za rezanje (mrežica-oštrica-mrežica) s blokovima oštrica sa suprotnim smjerom okretanja i trimerom. Jednostavno i praktično se čiste, lako su perivi.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Praktičan i fleksibilan bežični štapni usisavač GRUNDIG VCP 9131 sa snažnim BLDC motorom za konstantnu snagu usisavanja i EPA E10 filterom. S aluminijskom cijevi (duljina 58 cm) i zglobnim zglobom od 90° možete s lakoćom usisavati podove, stepenice tepiha, stropove i teško dostupna mjesta.
2.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sjeckalica GRUNDIG CH 6280 W ima snagu 450W te sjajnu bijelu završnu obradu s detaljima od satenskog nehrđajućeg čelika. Posebno je prikladna za pripremu dječje hrane. Visokokvalitetna posuda za usitnjavanje od 500 ml periva je u perilici posuđa. 4 oštrice od nehrđajućeg čelika.
319,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo - parna postaja za rublje GRUNDIG SIS 8670 uvijek pruža glatke rezultate, čak i pri glačanju velike količine rublja. Spremnik za vodu zapremnine od 1 litre omogućit će glačanje bez potrebe za dolijevanjem.
1.149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Usisavač bez vrećice GRUNDIG VCC 4770 A ima jednostavno i higijensko uklanjanje i pražnjenje spremnika za prašinu. Visokokvalitetna univerzalna podna četka s laganim valjcima za čišćenje tepiha i glatkih površina jednostavno se podešava pritiskom papučice. Postignite savršenu čistoću u svom domu.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice