Vaša košarica je prazna.

Ponuda Tjedna

AKCIJA /
Ispaljivač Mega Cycloneshock ispaljuje metke dalje nego ikad prije. S rotirajućim spremnikom te dosegom do čak 27 metara jednostavno je nenadmašan. Sadrži 6 Mega zviždećih strelica.
249,00 kn
199,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Ovaj ispaljivač donosi vrhunsku zabavu za djecu uz posebno dizajnirane strelice za veću preciznost! Nerf N-Strike FalconFire Blaster je dio AccuStrike serije koja ima strelice dizajnirane za veću točnost. Pogodite metu s preciznošću! Napunite ispaljivač s jednom strelicom, naciljajte i pucajte!
199,00 kn
159,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
U post-apokaliptičnoj budučnosti Zemlja je postala oskudna i bezakonita pustoš. Iz pepela se pojavljuje heroj kako bi donio pravdu toj ukletoj zemlji. Ovo je svijet Doomlands 2169! Zgrabi Persuader pucač i bori se za pravdu. Ovaj pucač ispaljuje 4 strelice jednu po jednu.
159,00 kn
127,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Sad možeš sam skombinirati svoje oružje! Ovisno o stilu koji preferiraš ili o potrebama igre možeš složiti komponente ovog NERF Modulusa koje ti najbolje odgovaraju. Kompatibilan je sa svim NERF Modulus setovima i dodacima pa imaš velike mogućnosti kombiniranja.
189,00 kn
151,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Dobar ratnik uvijek izabire ono oružje koje je najefikasnije za određeni zadatak, ali često nije u prilici za svaki zadatak birati drugačije oružje. Ili je bar tako bilo do sad! NERF Modulus je fenomenalni tip oružja koji ti omogućuje da ga prilagodiš specifičnom zadatku.
319,00 kn
255,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Uletite u galaktičku Star Wars avanturu s ovim ispaljivačem posebnog izdanja! Ispaljivač dolazi s 3 Elite GlowStrike strelice koje svijetle u mraku. Može ispaljivati 3 strelice u nizu. Uključuje baterije za lasersi efekt koji ispaljivač proizvodi. Preporučena dob: 6 ili više godina.
629,00 kn
503,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Izvršite dvostruki napad s ovim ispaljivačem koji ima dvije cijevi! Napunite ovaj ispaljivač s ubojitim MEGA strelicama koje postižu domet do 27 metara. Puška sa strane posjeduje držač za strelice. Dolazi sa 6 MEGA strelica u pakiranju. Preporučena dob: 8 ili više godina.
329,00 kn
263,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Djeca od sada mogu nadograditi svoj blaster za sve misije ili borbe s NERF Modulus BarrelStrike ispaljivačem. Na ovaj četverostruki ispaljivač spaja se spremnik sa strelicama. Kompatibilan je s ostalim Modulus ispaljivačima i dodacima. Dolaze 4 strelice u pakiranju.
199,00 kn
159,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Djeca od sada mogu nadograditi svoj blaster za sve misije ili borbe s NERF Modulus StockShot ispaljivačem. Blaster posjeduje četverostruki sustav ispaljivanja. Kompatibilan je s ostalim Modulus ispaljivačima i dodacima. Dolaze 4 strelice u pakiranju. Preporučena dob: 8 ili više godina.
229,00 kn
183,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Oslobodite MEGA snagu uz napad brzine munje! Uz ovaj samostrel dolaze 4 MEGA strelice s 2 držača strelica. Može postići domet do 26 metara. Preporučena dob: 8 ili više godina.
249,00 kn
199,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Ovaj ispaljivač donosi vrhunsku zabavu za djecu uz posebno dizajnirane strelice za veću preciznost! Nerf N-Strike Alphahawk Blaster je dio AccuStrike serije koja ima strelice dizajnirane za veću točnost. Pogodite metu s preciznošću! Napunite ispaljivač, naciljajte i pucajte!
379,00 kn
303,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Doživite uzbudljivu borbu s prijateljima s NERF N-Strike Mega TwinShock ispaljivačem. Ovaj epski ispaljivač ima snažan mlazni udar pumpe kako bi oslobodio dvije strelice odjednom. S tri načina eksplozije ratnici mogu optimizirati svoju strategiju za svaku bitku.
499,00 kn
399,20 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Ispucajte aute nevjerojatnom brzinom s NERF Nitro setovima! Možete praviti fenomenalne vratolomije kad ispucate aute od spužve iz pucača koji imaju jačinu i performanse NERF branda. Ispucajte u visinu, daleko i brzo! Oslobodite zvijer s NERF Nitro LongShot Smash ispaljivačem.
219,00 kn
175,20 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice